Thursday, September 15, 2005

Ledovce versus petting

[den 18, utery 13.zari]

Prvni den kurzu Principy marketingu. Bude to zajimave. Uci to jeden starsi chlapik spolu se svym mladsim kolegou, ktery, dle Finu, je nejlepsi na katedre. Podle toho, jak stale upozornoval na to, co vse bude ve zkousce a ze to skutecne nebude lehke, bych to i bral. Jsem zvedav.
Dnesni den toho celkove moc zaznamenanihodneho neprinesl, snad i proto jsem vystoupil pri navratu ze skoly o zastavku drive a vyfotil si ten obrovsky kamen, ktery muzete videt na obrazku. Proste si tak stoji mezi domy. Bylo by zajimave o tom vedet vice, se svymi chabymi znalostmi bych tipoval na nejaky pozustatek ledovce; kousek vedle se neco stavi, bagry srovnavaji teren a odklizeji zeminu a taky tam zustavaji velke relativne oble kameny, zrejme taky takovy pozustatek. Ale treba mi to nejaky geolog (nebo domorodec ci tisteny pruvodce) vyvrati.
Tusim, ze jsem uz psal o vnimani teplot zde. Hovoril jsem o tom s Michaelem a i on mi potvrdil, ze tady vnima teploty jako vyssi nez jsou ve skutecnosti. Abych to priblizil: v radiu rikali, ze dnes bylo v Helsinkach 13 stupnu. Osobne bych to tipoval tak na 18.
marketingovy kurz - mlady ambiciozni a starsi pripominajici malyho
Nevím, opravdu nevím, co je to za slovo.Prikladam i fotku Pierra a Nadine. Nejak se u nas v pokoji, pamatovat si tak, jak k tomu doslo, doslo k diskusi, co ze to je petting. Nadine si porad stezuje, jak neumi anglicky. Ale ve skutecnosti umi velmi dobre. No, s Pierrem uz to takova slava neni. A taky se tou diskusi proste bavil, kdyz tvrdil, ze ho sex nezajima a tak dale. Takze doslo na slovniky...
Jak vidite, kvalita dnesniho psani je asi primo umerna poctu nametu. Zacinam uvazovat, jestli neustoupim od pevne denni periodicity mych prispevku. Uvidime.

> SUMMA SUMMARUM < Tusim, ze Jan Burian v jednom ze svych poradu hostil Vaclava Cilka (jmenuje se Vaclav?). A podotykal, jak zavidi prirodovedcum (Cilek je geolog), ze jdou prirodou a vidi a rozumeji. Takze byt geolog, tak bych asi tusil, jak je to s tim kamenem. Takhle se jen rozciluju, kdyz narazim na neefektivnost typu opakovaneho zasilani potvrzeni o mych znamkach nekomu v ramci CEMSu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home