Wednesday, September 14, 2005

Uz mi to tu voni

[den 17, pondeli 12.zari]

Rano bylo docela energicke. Mezi zazvonenim budiku a vyskocenim z postele neubehlo ani patnact minut. To je cas u me nevidany. Mozna se ve mne probudily nejake netusene zdroje energie pote, co jsem si vcerejsi vecer kratil vyhledavanim firem pro staz a zjistil jsem, ze do investicniho bankovnictvi me asi nevezmou, ze bych musel mit v zivotopise trochu vice. Ted jen zbyva vyresit, jestli tohle probuzeni sil je nejaky animalni relfex (jde o potravu) nebo o neco vice lidskeho (prestiz, pozlatko)...
Už jsem se zde dotazoval, neumíte-li někdo rancouzsky, teď by se mi hodila nějaká...prostě znaková řeč.Ve skole jsem konecne uzavrel smlouvu na najem (143 EUR mesicne, oproti avizovanym 170 prijemna zmena). Budu muset taky zaplatit 150 EUR zalohu. Jen by me zajimalo kolik ze zalohy dostaly predchozi osadky nasich pokoju, protoze ty prilisnou uklizenosti rozhodne netrpely (myslim tim pokoje, o osadkach nemohu usuzovat). A propos uklid po predchozich najemnicich: na konci minuleho tydne jsme dostali mail od Niini (zodpovedna za peci o vymenne studenty), ze pry se dozvedela, ze pry mame trosku neporadek a ze kdyz ji to ohlasime, tak ze nam tam posle nekoho na uklid, a ze se omlouva. Bozi mlyny tentokrate mlely trosku pomalu.
Regionalni analyza byla lepsi nez minule, dostali jsme se uz trosku k principum GIS, ale stejne to hodim pres palubu, protoze uz tak mam predmetu dost a navic to jsou predmetu potrebnejsi. Skoda.
Opet jsem neco delal pro svoji Knowledge Management Working Group, zda se, ze je tam i par aktivnich lidi, takze snad bude prace v nastavajicim obdobi odsejpat.
V mem pokoji panuje "podivny zapach a zahadna vune" - snad to nejsou dalsi syrecky, ale jen nove skrine nebo co, proste takova divna umelina. Takze kdyz jsem si odpoledne kupoval sesit, pravitko a lepici pasku, pridal jsem k tomu i vonnou svicku a vonne tycinky. Maji tady i svicky, o kterych tvrdi, ze voni po kave. Dal jsem prednost takove morske vuni, ci co to je.
No, fotka to nejlepší není. Spíše bych se zaměřil na určitou nesvědomitost inzerenta, kteý neuvádí, zda-li se jedná o pozice manažerské - tedy ty nahoře, nebo zaměstnanecké - tedy ty dole!Vecer jsem s Edgarem a Evou resili, o cem budeme psat praci na Financial Institutions & Capital Market. Asi budeme srovnavat ceske a polske bankovnictvi, uvazovovali jsme i o nejakych zajimavych krasich (od slova krach; typu Union Banka) apod. Ale na rozhodnuti jeste mame cas. Pri te diskusi jsem si jen potvrdil, ze klobasy plnene kroupami (kdyz jsem je kupoval, tak jsem o kroupach nemel paru, samozrejme) nebyly dobra volba. Ani neslo o ty kroupy, ale o jejich vuni a korenenost. Zlate liberecaky! Zase v Cechach nemame lososy, no.
Mimochodem, udelal jsem par fotek vyzdoby dveri na koleji, takze prosim. Opet pri najeti na obrazek se zobrazi titulek.


> SUMMA SUMMARUM < Nabidky prace mohou mit ruznou podobu (investicni bankovnictvi versus dvere na koleji). Vskutku uzasny zaver.

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

zapomen na liberecaky, nejlepsi je haggis

7:03 AM  
Blogger Czech NR said...

Krom jineho, nedavaji se do toho i, ehm, berani zlazy, Ty labuzniku?

1:42 PM  
Anonymous Anonymous said...

....furt lepci nez berani kroupy :) Hele, jak velkou prilohu jsi schopen mailem prijmout? Je to dulezite :) zatim... rb.

3:01 PM  
Blogger Czech NR said...

No s ohledem na moji stale preplnenou schranku... Zkus pro zacatek do 4 Mega, uvidime, co to udela.
Ty mas nejake zkusenosti s beranima kroupama? A co to vlastne je, ze jsem tak smelej.

3:12 PM  
Anonymous Anonymous said...

Specialistou na berany jsem se stal uz na gymplu, jestli nevis :)) Co se toho mailu tyce, prosilo me to tvy kvitko, abych ti poslal fota co sis vyzadal - kvůli pomalemu pripojeni u nich doma. Tak abych te nezahltil :)

3:35 PM  
Blogger Czech NR said...

No pockej, Berane, ja tyhle Tvoje citaty preposlu :-).
Diky predem, sam jsem Kvituli navedl, aby vyuzila Tvych nebo Martinovych sluzeb.

3:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

panove, kdyz si udelate ucet treba na webzdarma, nahrajete to tam pres ftp a poslete si mailem heslo, budete mit k dispozici 50 mega schranky.

4:58 PM  
Anonymous Anonymous said...

ad haggis: do nej se dava ledacos, ale priznejme si - copak je asi v parku, klobase, co je v rohlicich A CO TEPRVE ZUBNI PASTA !!!!!!! ;-)

4:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

s tema svickama pozor na pozarni poplach :)

10:12 PM  

Post a Comment

<< Home