Monday, October 17, 2005

Darky

[den 39, streda 5.10.2005]

Po delsi dobe jsem si dopral trochu spanku, tedy trochu delsi spanku, takze jsem vylezl z postele az kolem poledne, preci jen to hlava potrebuje.
Nechce se mi opet pet prilis chvaly na Marketing Financial Services, ale proc to nerict, Vesa opet zaril.
RomainVecer se konala oslava narozenin Alexandry - slozili jsme si ji na nejake darky, nakonec dostala kos jidla, predpokladam, ze italskeho, co jsem tak zahledl. Nejdriv jsem si rikal, ze je to trosku noseni drivi do lesa, na druhou stranu, kdyby mi nekdo daroval treba takovou basu Plzni a k tomu zavarovacku utopencu, tak bych se nezlobil.
V ramci party jsem mel zajimavy zazitek, kdyz jsem nahledl do Steffenova pokoje Mikko - sef naseho tymu na Case Competition / Mikko - boss of our Case Competition team
(zadne pikantnosti), a tam v pritimi zcela pohrouzen, Jerome paril nejakou hru (zrovna tam chodil s pacidlem a strilel do starych krabic). Kazdy se nejak odreagovavame.
V hospodarskych novinach jsem zahled zajimavy clanek Pavla Kohouta o finske ekonomice - doporucuji k precteni i diskusi, do ktere jsem prispel par zkusenostmi. K tomu clanku jen poznamenavam, ze podle Henny se ve Finsku zverejnuje nezamestnanost jako dve cisla, jedno nizsi a druhe vyssi, ktere zahrnuje aspon nektere ze skupin, o kterych pise Kohout.

> SUMMA SUMMARUM < Jezisi, Plzen a utopence...ja bych brecel.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Poslal bych ti utopenců třeba celej kontejner, ale v EU je vůbec neznaj, takže by to zabavili a zlikvidovali jako nebezpečnou zásilku .)

4:01 PM  
Anonymous Anonymous said...

Jojo, asi budes muset s nama vyrazit na hermelin zapeceny v bramboraku... :-)

8:47 AM  

Post a Comment

<< Home