Saturday, October 15, 2005

Novy kurz, nova budova, nove trasy

[den 37, pondeli 3.rijna]

Nejak mi unikla nedele, holt jsem se zpozdenim neprisel na nic tak zajimaveho, abych to zaznamenal.
K pondeli...
Uz presne nevim, jak jsem na to prisel, ale kazdopadne jsem nasedl do autobusu cislo 40. Vedel jsem, ze jede k nadrazi, coz je od skoly maximalne 10 minut chuze, tak proc to nezkusit, kdyz 41, ktera jede primo ke skole, jede dobre 35 minut.

Japonsky dojem v parku vedle skoly / Japanese impression in the park beside the school

Jizda byla rychla, tipuju to do 15 minut (bude treba jeste vyzkouset). Pak se ovsem lenost spojila se zamyslenosti ci ohromenim tou autobusovou rychlosti: zkratka presel jsem kousek na zastavku tramvaje, abych naskocil na 3, ktera jede ke skole. Naskocil jsem, a pak si jen rikam, ze bychom tam uz meli byt a proc jsem - sakra - u opery. Aha, ona je to totiz ctyrka. Banalita, ale krkne. Takze vystoupit, nevskocit pod prijizdejici tramvaj v protismeru, ale do ni, vratit se na puvodni zastavku (tady zase zvitezila lenost a absence chuti trosku riskovat a vydat se po svych v tusenem smeru skoly) a konecne vlezt do puvodni tramvaje. Holt zkratky obcas nejsou nutne kratsi, zvlast kdyz se nezvladaji.
Prednaska Marketing Financial Services / Marketing Financial Services Lecture
Dnes prvni hodina Marketing Financial Services - byl jsem zvedav, dal jsem si to, protoze rozsirit si znalosti marketingu nikdy neuskodi (na VSE jsem mel asi tri kurzy, ale krom cviceni pane Koudelky to nic objevneho nebylo) a navic financni sluzby... (no, mrknete se, ve kterem odvetvi jsou v CR nejvetsi platy - zpracovani dreva to neni).
Poprve v budove Chydenia - zvenku cihla, nektere vnitrni casti v modni kombinaci dreva, skla, troska oceli. Fotky urcite budou!
A prednasejici je vytecny - jak jsem se posleze dozvedel od nejakych Finu, je zde docela hvezda, krasna anglictina, humor mu nechybi, na to, jaky ma zivotopis si na nic nehraje. A zaprahnul nas jak kone. Na skupinovou praci jsem se dal dohromady s Minnou a Pala-Maiju (ze jmen jiste usoudite, ze Spanelky to nejsou) a Steffenem. Sam prednasejici chtel, aby byl/a v kazdem tymu aspon jeden Fin/ka, Steffen ma jako hlavni specializaci finance, navic vsichni CEMSaci, cili dobre kombinace (a k tomu ja...).

To neni polarni zare, jen zapad slunce nad Chydenii / It's not aurora borealis just a sunset over Chydenia

> SUMMA SUMMARUM < Jo, dnesek si mi libil.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home