Tuesday, October 18, 2005

Odlisne pohledy

[den 44, pondeli 10.rijna 2005]

Eva předstírá, že poslouchá / Eva pretends listeningRano tak ruzne polehavam a dospavam, trosku se to pretahuje i pres poledne - coz vypada, jako bych se tu flakal, ale nebojte se, ja si to vynhradim praci zase jindy, o to neni.
Prednaska z Marketing Financial Services byla pravne zamerena - tykalo se to pravni regulace financnich sluzeb a zvlaste pak ruznych propagacnich aktivit. Docela zajimave, myslim, ze zvlaste Eva si musela lebedit, protoze kdyz nekdo studuje podnikani a pravo, tak uz mu ze vsech tech marketingu musi jit hlava kolem (to se pak dohadujeme, jestli to, co bylo na hodine, byl nebo nebyl nesmysl - ja zpravidla hajim "smyslnost" u managementu a marketingu, ona to shazuje :-)). A já fotil mobil / And I was taking a picture of my cellphone
Hodina byla zprijemnena tim, ze nam nejaky Fin prozradil, ze uz dorazili vysledky z Business Ethics - jsou dobre ukryte v registracnim systemu. Takze: mam A, 90%. Coz potesi a je to trosku vice, nez jsem ocekaval.
Meli jsme se sejit s tymem na Case Competition, ale jaksi jsme se nesesli, takze jsme to zrusili (priklad tzv. "vety informacni, proste"). Jen doufam, ze vitezne nadseni nevyprcha a budeme do toho busit i dale a nakonec to dotahneme daleko (ono v zasade staci byt na prvnich trech mistech, protoze pak se jeste jede nekam do zahranici na dalsi souteze - ale prvni misto je prvni misto).
Vecer jsem se venoval poklizeni, vyprani povleceni me holt motivovalo k zavedeni celkoveho poradku do me komurky. O tom vsem jsem vas jiz trosku informoval.
Takze timto koncim dnesni vypraveni. S dobrym pocitem z jednicky a v cistem povleceni jsem spokojene usnul.

> SUMMA SUMMARUM < Odskrtavam si prvni znamku. Bodejt i ty dalsi jsou tak dobre.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

...aneb jak malo staci ekonomovi ke stesti :-P ...

2:43 PM  
Blogger Czech NR said...

No, furt lepsi nez krmit nejaky bakterie, k cemu je to, prosim Te,dobre :-)?
I kdyz tuhle jsem se dozvedel, ze mikrobiologove z Prirodovedy jsou skutecne dobri...

3:03 PM  

Post a Comment

<< Home