Tuesday, October 18, 2005

Po Case Competition

Do semifinale jsme nepostoupili.
Proc? Protoze nasi prezentaci chybelo dobre shrnuti, i kdyz analyzu jsme meli jednu z nejlepsich. A protoze jsme zvolili prilis konzervativni reseni. Stane se.
Oc slo? Americka firma, ktera prodava svym zakaznikum clenstvi v klubu, diky kteremu muzou stravit urcity cas v roce v luxusnich domech ruzne po USA (par domu uz maji i v Evrope). Vstupni poplatek je 375 000 USD, to jen pro predstavu. Otazkou bylo, co dal, kdyz tady jsou urciti konkurenti, a co dal s Evropu - jit tam nebo ne. Bylo by to na delsi povidani.
Nejvic me mrzi to, ze jsme se po dvou trenincich docela sehrali dohromady, takze ted to byl nas nejlepsi vykon. Dal by to bylo jeste mnohem lepsi. A navic se rozpada dobra parta. Niilo se v sobotu zeni ;-). Toz tak. Na zaver si jeste dovolim citovat sam sebe, svoji sms.
"Tak jsem dorazil domu, v hlave se mi to vse poradne rozklada. Docela smutek, ze jsme nepostoupili dal, protoze jsme zacali byt skutecne dobri. Ale asi by bylo lepsi to ted vzit jako motivaci k dalsimu studiu. Holt neni kazdy den posviceni. Potreboval bych jit temnym studenym lesem do nejake vzdalene hospody a tam si trosku vycistit hlavu. Pivem a Bloody Marry, restart mozku by proste pomohl, myslim."

> SUMMA SUMMARUM < The Show Must Go On

0 Comments:

Post a Comment

<< Home