Thursday, December 01, 2005

Jen si tak trosku zdrimnout

[den 82, streda 16.listopadu 2005]

RomainK dnesku jen asi tolik, ze jsme byli nuceni snest zoufalou hodinu kurzu, ktery se honosne nazyva Business Strategies and East-West Cooperation in the Baltic Sea Region.


Jerome

Ja si ho ani puvodne nechtel davat, protoze na takovyhle veci moci nejsem, ale pak jsem zmenil nazor, protoze potrebuju mit dostatek predmetu. A celkove je to dost hruza, protoze o Business Strategies se tam rika prdlajs a furt se mele o tom, jak to najme v Rusku funguje zcela jinak nez na Zapade. Coz je skutecne objevne, obcas je to aspon prolozeno nejakou zajimavou historkou ale... Problem je asi v tom, ze to uci lide z Centra pro tranformujici se trhy, coz jsou asi primarne ekonomove a jejich pojeti je prote non-business. Jeste jsem si rikal, jestli to treba nezajima vice lidi ze Zapadu, protoze preci jen, o Vychodu toho asi vim vice, ale neni tomu tak. Usinaji vsichni.

Sara

> SUMMA SUMMARUM < Jednim z rysu postkomunistickych zemi, ktery je na mem milovanem predmetu zminovan, je nedostatek iniciativy. S potesenim mohu konstatovat, ze aspon letargie je exportovatelna i na Zapad (ci Sever, chcete-li), a to prostrednictvim prave diskutovaneho kurzu.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home