Thursday, December 01, 2005

Vsechno mozne

[dny 85 a 86, sobota 19. a nedele 20.listopadu 2005]

Tak jeste jeden spojovany prispevek.
Vylezl jsem v sobotu z loze ve dvanact, po tech poslednich nocich to docela bylo potreba, co si budeme povidat, ze :-). Zbytek dne jsem se venoval nejakemu vzdelavani, ona se vzdycky nejaka ta prace najde, co si budeme povidat.

(from left) Eva, Katrin, Rita; kamaradka Jane /Jane's friend, Konstanz, Jane, Ania

Vecer se konala akce u Evy a Jane - dorazil jsem az kolem desate vecer, ale za tu chvili, co jsem tam pobyl, jsem toho stacil docela dost ztrestat. Takze celou nedeli jsem pak zpytoval svedomi. Tak nevim, jestli to bylo tema ctyrma Kozlama a tim danskym likerem, nebo jen tim, ze tady nijak zvlast nepiju. Ono je to ale nakonec jedno, kocovine byly tyhle uvahy asi docela ukradeny, trapila me dlouho tak jako tak.

Martin a "jeho" divky / Martin and "his" girls

Aspon jsem to nezbednemu telu oplatil, kdyz jsem se vypravil plavat - na vode pluly kousky ledu, cili teplota vody se zdala byt jasnou. Priznavam, ze jsem v sobe nenalezl dosti odvahy, abych tam vlezl rovnou, takze jsem se nejdriv nahral v saune. Ale voda byla tak jako tak vytecna, byl jsem tam dvakrat, pokazde tak dve az tri minuty, odhadem (coz muze vypadat odvazne, ale proti skutecnym otuzilcum je to spise takove oplachovani).
Bylo mi dobre, i kdyz jsem si pak cely vecer nahraval nohy u topeni.
Jeste neco malo doporuceni k cetbe. Velmi zajimavy rozhovor s Janem Rumlem. Bylo by zajimave sepsat knihu jako soubor vypovedi ministru z let 1990 az tak 1998.
A pak jeste jeden skutecne uzitecny navod, jak vycistit toaletni mistu. Ctete vsichni, stoji to skutecne za to. Zvlaste ochranci zvirat tim budou neobycejne poteseni :-). A kdyz uz jsme u ochrany zvirat, prectete si, jak přimět kočku, aby spolkla pilulku.

Rastila

Cesta k saune, kde plavu / Road to the sauna where I swim

Tady jsem plaval / This is the place I swam at

Metro (na tenhle zaer jsem cekal asi 10 minut / I waited some 10 minutes for this picture)

> SUMMA SUMMARUM < Ta voda byla uzasna.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home