Thursday, January 05, 2006

Nocni hudba

[den 105, patek 9.prosince 2005]

Noc na dnesek jsem stravil radostmi designu, ale jak jsem jiz psal, uci se to dobre (jednak kvuli jakesi imanentni zabavnosti a jednak kvuli tomu, ze na hodinu pripadaji v prumeru dve skutecne zajimave a hluboke myslenky). Takze pres noc jsem srotil, pri tom proklimbal asi tri hodky a k ranu (cca v sest) poslouchal vysledky posledni velke party pro cizince, na kterou jsem ze zrejmych duvodu nesel. Nejprve jsem nevedel, co je to za divny zvuky, pak mi doslo, ze to si Michael vymenuje nazory se zachodovou misou.


International Design Business Management

S tim klimbanim pri uceni to je uz takova klasika: tak do jedne dvou jsem cerstvej, pak me zacne pritahovat postel a konci to pospavanim, ktere se dle okolnosti protahne do tri az do peti. A pak jsem uz osvezen. K osvezeni muze prispet treba vytecne hrajici Beat, kde to meli dnes rano naprogramovane skutecne vyborne, takze doslo i na Prusu od Fananka. V temnote a s designem si clovek tezko muze predstavit lepsi spolecnost (lepsi nez prazdna a falesna tanecni hudba na CEMS party)! Jerome
Rano vyrazim do skoly jeste za tmy a jen s udivem pozoruju jednoho manika jak vyrazi smele na kole, s kopecka sjizdi jakoby se nechumelilo - snin nesnih, led neled. Finove jsou na tohle skutecne machri. Na posledni hodine mam nasi prezentaci o Design Foru, meli jsme pekne barevne slidy, ale obsahove to zas tak velky odvaz nebyl, ostatni to meli mnohdy lepsi. Mozna i proto, ze oni to meli o konkretnich firmach. Zajimave bylo porovnani firem Polar a Suunto; mezi studenty je i jedna trosku starsi dama, ze ktere vylezlo, ze byla marketingovou manazerkou Suunta a pri porovnavani firem jen rekla, ze by nemely moc souperit a spise se spojit nebo spolupracovat, aby mezinarodne lepe uspely. Nevim nevim, kolik lidi v CR uvazuje timhle zpusobem. Obavam se, ze jich moc nebude :-(.
A pri hodine cucham ke svemu svetru a citim stale krb a srub...
Odpoledne prisla kyzena pisemka z designu. Otazky si moc nepamatuju, ale celkove jsem z nich mel docela dobry dojem. Jedna otazka byla za 50 bodu (ze sta). "Popiste nejakou designovou firmu a pouzijte k tomu modely vylozene na hodinach." No. S ohledem na to, ze my jsme zadnou designovou firmu neanalyzovali a ze o ostatnich jsem si toho tak moc nepamatoval, tak jsem musel prijit na nejakou vlastni. Vybral jsem si Linet - doporucuju prosmejdit jejich stranky, je to skutecne fantasticka spolecnost. Muj problem byl trosku v tom, ze jsem o nich cetl asi vsehovsudy tak tri clanky (vy si muzete pocist napriklad toto 1, 2, 3), takze jsem musel dost varit z vody. Ale nakonec to snad nebylo tak strasne. Eva si vybrala Skodovku. K tomuhle jen drobny casovy skok: na dalsim terminu testu uz bylo jasne receno, ze se musi jednat o spolecnost probiranou na hodinach. Takove potlacovani kreativity :-).

Losovani MS / Football WC ballot

Den plny zazitku nejlepe zakoncit oslavou, tentokrate Jeromovych narozenin. Koupili jsme mu pekne tricko (viz obrazek) a na oslave same sledovali i losovani fotbaloveho MS. Domu jsem dorazil neco kolem pulnoci a ladne zaplul do postele.


> SUMMA SUMMARUM < Kdyby tak tech designu bylo vice...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home