Sunday, January 29, 2006

Priority zivotni

[den 112, ctvrtek 15.prosince 2005]

Den travim prozaicky, venuju se fuzim a akvizicim, je to zajimave, ale je toho hodne.
Pak mam telefonat s jednou finskou kamaradkou - mam tady nejaky neblahy vliv. Jedne Fince objevili diabetes, tehle celiakiji (ci jak se ta nemoc, mate bezlepkovou dietu, jmenuje). Paulis & MikkoClovek pak vidi, ze zivotni priority jsou veci hodne relativni. Vedeli jste, ze pri bezlepkove diete se krom pizzy nesmi ani vodka?
Vecer mame zaverecnou cemsovskou party, kde se snazime uvitat i nove prijate Finy, ale oni se tak nejak strani, takze spise drzej pospolu ti starsi. Jsou tam i nejaci absolventi - jednu slecnu jen tak pohledem odhaduju na konzultantku. A taky ze jo, tahle krevni skupina se proste nezapre, co delat. Celkove je to mila akce, dosti pripraveneho jidla, mile povidani a tak vubec.

Paulis

Dalsi faze zdejsiho louceni. Po tehle akci, ktera se kona v sidle studentske unie, se jeste Edgar & Paulispresouvame o par pater nize do hospody, kde po mne potupne vyzaduji prukaz totoznosti :-). Ale Kozlik byl dobrej, to zase jo.
A v pondeli me ceka telefonicke interview s Nemeckem, mel bych si tam, kdyz Buh da, odbyvat letni staz. Na 6 mesicu.

> SUMMA SUMMARUM < Nechci byt banalni, ale preci jen, obcas se stavaji veci, ktere cloveku preci jen dosti razne pripomenou, ze zdravi je jen jedno.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home