Tuesday, September 13, 2005

Pyjamovy den

[den 15, sobota 10.zari]

Nejak mi ten minuly tyden prisel vycerpavajici, takze jsem podnikl docela pyjamovy den - je prijemne lezet v posteli z notebookem (zni to docela uchylne, uznavam).
Abych uplne nezakrnel, podnikl jsem asi hodinovou "zdravotni" prochazku po okoli koleje. Slunko hralo, baracky a lesy kolem byly pekne, tabak ve fajfce nechcipal a podarilo se mi poridit i par peknych fotografii.
Idylka dne, ktera pokracovala opet vytecnymi Pierrovymi testovinami, byla ukoncena vecerni "zabavou" s vyplnovani prihlasky na prosincove Career Forum ve Varsave. Vyplnovat vsechny zivotopisne udaje je neobycejne zabavne. A zdaleka neni konec, je treba si vybrat firmy, u kterych bych moh pristi rok delat internhsip (minimalne 10 tydnu v zahranici), a pak jim napsat motivacni dopisy. Co by clovek neudelal pro karieru, ze, ale existuje nepochybne hodne jinych a podstatne lepsich zpusobu jak travit vecery.
Konec narikani, radeji pridam nejake ty fotografie.

Takove normalni domy


Louka (ci lesik?) mezi domky (ten flicek vlevo je veverka)

Kdyz uz tady tuhle vypukla diskuse ohledne Pardubic, nemuzu nevzpomenou sidliste Dukla, kde bydli deda s babickou a kde jsem, vzato kolem a kolem, taky stravil kus sveho zivota (cca prvnich par mesicu). Vlastne jsou to podobne vysoke domy, podobny teren...jen tech stromu je mene. A jeste jedna drobnost: zatimco tady je v celych Helsinkach citit ve vzduchu vlhkost, okolo koleji mezi stromy je to pak vune vlhkeho lesa (jako u nas na chalupe), na Dukle nezridka clovek absolvuje hodinu chemie v podani Parama.

> SUMMA SUMMARUM < Nekdy je rozdil velmi subtilni. Treba prave ve vzduchu, ci atmosfere, chcete-li.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home